Kulturbranschen och kontorshotell, går det ihop?

De som jobbar i kulturbranschen kan ibland känna det som att de har så många olika projekt och grejer i rullning att det känns som att de är överallt och ingenstans. Ena stunden jobbar de på ett ställe med en grej, medan de i nästa stund helt plötsligt är på en annan plats och jobbar med något helt annat. Och så kan det bli ibland, speciellt om man är sin egen chef och inte har någon som säger åt en vad man ska göra eller hur man ska planera.

Det finns många att träffa på Söder

Många som jobbar inom kulturbranschen i Stockholm brukar befinna sig på Södermalm. Det då det finns väldigt många andra som också jobbar med kultur och vet hur det känns att ha mycket att göra på samma gång, gärna med flera olika projekt.

Samtidigt som man kan få mycket av att beblanda sig med andra likasinnade människor är det också viktigt att man har möjligheten att vara ifred till och från, där man inte har en massa ljud och människor runt omkring sig. Känner du att du varken har tillgång till detta i hemmet eller på arbetsplatsen finns det massor med kontorshotell på Södermalm att hyra in sig hos.

Fördelar med kontorshotell

Att hyra ett kontor kan göra under, och det inte bara för dig som jobbar med kultur. Det alla kan dra nytta av att vara på ett kontorshotell är just lugn och ro. Där kan du välja att sitta själv eller med någon annan precis som du vill, göra din egen grej eller arbeta med andra. Genom att samla alla dina saker på en och samma plats får du också en bättre överblick över vad du faktiskt jobbar med just nu. Det kan i sin tur underlätta och förbättra arbetet!

Hyr du en plats och checkar in på ett kontorshotell kan du alltså checka ut från omvärlden för en stund. Har du inte ett eget kontor eller en behaglig plats att sitta på kan en plats på ett kontorshotell vara din räddare i nöden.