Sandra Larsson

Jag kanske ser ut som 22, men det är jag inte!

Haha, i söndags va det dags igen. Vaknade av att Felix gick upp på toaletten och sprallig som jag är slängde jag mig över från den ena sidan till den andra ”KNAAAAAK”. Låsning i rygg, ja tack!

Hela söndagen gick åt till att fundera ut hur jag skulle stå, gå, sitta, ligga, inte stå… …. Tyvärr är det ju så att söndagar är lika röda i en stor stad som i en liten stad när det kommer till att försöka få en tid hos en kiropraktor. Så, igår var jag där igen. Frågade lite snällt om det var vanligt att tjejer i min ålder har sådana problem med ryggen som jag. Såg hur han skruvade på sig och kliade sig i huvet ”Njaa, runt 25 kan det VÄL börja i alla fall”. Där drog jag själv slutsatsen. Jag är en ung person i en gammal kropp. Mina kiropraktorbesök började när jag var 17 år. Sorgligt, haha, men sjukt komiskt!

Nej nu ska Sandra den gamle göra sin fin och åka till jobbet för näst sista dagen! :) känns bra!

IMG_20140511_092127

 

webshop länk 250px
Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *