Sandra Larsson

Det är inte bara våren som är ljus

Vad hände här liksom? Jag hade visst en blogg här och ett liv, när satt jag ner med datorn såhär sist?

Haft en otroligt intensiv och tung period sen i julas och nu är jag äntligen påväg ur den. Känns så skönt att få dela med mig av detta. Jag slutar nu mitt nuvarande jobb och tar ett steg i än en gång rätt riktning för mig. Jag har fått jobb i centrum och kommer börja i Linné. Och som toppen på det hela kommer jag jobba med en gammal kollega till mig. Kanske en av Sverigest gladaste och goaste. Han har den där extra energin och jag tror och vet att vi kommer bilda ett grymt team.

Har nog aldrig längtat så mycket som jag gör efter denna sommar. Ny start, ny energi och en lång sommar i Göteborg!

 

En glad Sandra igen

IMG_20140506_063206

 

 

webshop länk 250px
Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *