Nathalie Vilenius

Finaste killen

Detta kan vara det tråkigaste inlägget som har skrivits och förhoppningsvis någonsin kommer att skrivas på denna blogg. Dessvärre somnade vår älskade Ludde in på Strömsholms djursjukhus efter flera tappra försök med behandling. Jag är fullt medveten om att det inte endast är mina närstående som läser detta, annars hade det kunnat blivit betydligt mer känslosamt.  Att det går att känna så mycket för såväl djur som människor och platser fascinerar mig ändå. Ludde var en otroligt älskad familjehund. Han var även utbildad narkotikahund.

Något som fascinerade Ludde var vårat elektroniska poolskydd som åker av sig själv. Det var antagligen det häftigaste han visste då han alltid sprang efter det när den öppnades respektive stängdes. Det absolut bästa han visste var antagligen korv, och det läskigaste var damsugare. När det dammsögs på nedervåningen sprang han upp..

Jag tänker inte sitta här och försöka uttrycka min sorg offentligt, dock kan jag skriva, som säkerligen många av er redan förstår vid det här laget, att han kommer att vara otroligt saknad. Det gick väldigt fort från att han varit hälsan själv till att han insjuknade därav har jag inte riktigt hunnit vant mig vid tanken att vara utan honom ännu.

Fullskärmsinfångning 2014-06-29 111528.bmp

Fullskärmsinfångning 2014-06-23 140859.bmp

Fullskärmsinfångning 2014-06-29 111956.bmp

 

webshop länk 250px
Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *