Nathalie Vilenius

Att hålla sina tummar och tår

Detta är ingen dag som kommer att gå till historien om mina favoritdagar. Ludde är fortfarande kvar på Strömsholms djursjukhus intensivvårdsavdelning och hela familjen är självklart ledsna. Igår tänkte jag att om det ändå ska vara ledsamt kan vi se en sorglig film när vi ändå är igång vilket resulterade i att jag ryckte upp mig och gick på bio och såg Förr eller senare exploderar jag tillsammans med ett trevligt sällskap. Jag läste boken som filmen är baserad på när jag var yngre och jag tyckte även att filmen var helt fantastisk om än väldigt sorglig. Cancer är skit på ren svenska.

Jag hoppas att ni övriga har haft en bra dag och får en fortsatt fin vecka!

Fullskärmsinfångning 2014-06-23 141332.bmp

När jag hör ordet glädjespridare är min syster den första personen som jag får upp i huvudet. Detta är en relativt gammal bild (självklart beroende på hur gammal definieras) dock speglar den hennes personlighet väl. Skönt att ha en glädjespridare i huset!

webshop länk 250px
Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *