Nathalie Vilenius

Syster P

Fullskärmsinfångning 2014-06-22 170428.bmp

Fullskärmsinfångning 2014-06-22 170237.bmp

Jag älskar den här ringen i halvädelsten och silver från Syster P. Är egentligen relativt dålig på att använda smycken, denna har dock använts flitigt sedan jag fick den. :)

Det här inlägget skrev jag för några timmar sedan.. Brukar försöka att inte lämna ut allt för privata saker på den här bloggen, därav mycket ytliga inlägg. Nu ska jag dock vara en aning privat. Det var värre än borrelian vi förväntade oss hos vår högt älskade hund.  Med den energin och glädjen som han vanligtvis har förväntar man sig inget annat. Istället skickades in på intensivvården på Strömsholm där han nu får blodtransfusioner, de gav oss femtio procent och jag hoppas att oddsen är på vår sida. Det är viktigt att älska livet, vissa dagar är dock lite för fruktansvärda..

webshop länk 250px
Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *