Nathalie Vilenius

Söndag

Dagens positiva är att det igår bokades något som förhoppningsvis blir väldigt roligt, dock är totalt olikt mig tillsammans med härliga tjejer. Det längtar jag till.

Dagens negativa är att hela jag är myggbiten efter att vi hade grillkväll med alliansungdomsförbunden igår och att vår fina, fina labradorkille är påväg till Strömsholm med mamma. Antagligen är det inget allvarligt, dock klingar namnet illa i öronen. Strömsholms djursjukhus. Det är troligtvis ett ställe med väldigt duktig personal, syftar inte till något sådant. Minnet från när vår dåvarande hund Oscar var där sista gången är dock ett utav mina allra värsta minnen. Att det går att bli så fäst vid en hund.

Jag hoppas att de blir klara fort, även om det antagligen är önsketänkande. Idag kommer även min bror och pappa hem från Serbien. Jag har inte hunnit sett min bror mycket den senaste månaden då han varit två veckor i USA, Kroatien och nu senast där borta..

Fullskärmsinfångning 2014-06-22 131354.bmp

Bilden tillhör inte mig.

webshop länk 250px
Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *