Nathalie Isabella

Repost 2010-05-14

Som jag har nämnt innan har jag bloggat förr och fann ett inlägg som jag tyckte var värt att tänka på. Mycket jag skriver där stämmer så väl än idag, och jag känner fortfarande en frustration inom mig att jag vill nå så mycket mer med livet….

Åska och spöregn och tusen tankar!

Folk tar alltid mig som en ytlig människa. De tar mig för den ”typiska” blondinen. Men sen lär de känna mig, förhoppningsvis. Och då ändrar uppfattning. Men jag får ofta höra.. du är så lillgammal, du så tråkig du festar aldrig, du är si och så. Men jag tror just för att jag gått igenom så mycket som jag gjort genom livet (redan) kommit längre än vissa andra människor. För mig är de inte livet att supa bort de, och jag ser inte studentlivet som en chans att festa och ligga runt och ja vara allmänt omogen. Jag har andra mål och riktningar i mitt liv. Men då funderar jag också på vilken riktning ska jag ta för att de ska bli rätt och inte fel?

De känns ibland som de svårt veta vad är den ”rätta” vägen. Jag får en massa erbjudanden som modelljobb, vara med i dokusåpa osv. Men vilken väg ska jag ta? Jag vet att jag vill något, jag vill bli framgångsrik men vet inte vart och hur jag ska ta mig dit. Alla kanske vill eller drömmer om det. Men jag vet att jag ska bli det! Och jag har haft många tuffa jobbiga år, och kommit dit jag är idag, då vet jag att jag kan komma dit jag vill!

Nu öppnar jag mig en hel del här i bloggen för helt främmande människor ingen aning om vilka som läser, för mig är de rätt skrämmande. För jag vet att de finns många där ute som stör sig på mig, går in på min blogg för att ja hitta fler saker störa sig på, kanske slänga en elak kommentar osv. Men jag har bestämt mig att totalt inte bry mig om vad folk tror eller tycker. För jag är den jag är, och vill man lära känna mig så ska man ge mig lika mycket chans som alla andra. Mitt utseende återigen gör att jag tas för någon blåst blondin som har framtidsplaner att hamna på Stureplan (tro mig jag har varit där med)

Jag skryter inte säger jag är si och så, men jag vet de många unga tjejer där ute som såååå gärna vill vara den där tjejen som går på Stureplan, massa killar efter sig, får modelljobb osv. Jag är snart 20 men jag känner mig mycket äldre som jag har gått igenom så mycket att jag  är redo att hoppa framåt. Jag vill så mycket… och mitt tålamod är så dåligt.. ni vet jag så rastlös… Men idag kom jag på något som jag ska ägna tid åt. Hoppas de kommer bli något! Tror de bäst jag avslutar här, för antagligen kommer inte ens hälften läsa igenom detta. Men de skönt skriva av sig.

Picture_(10)

Blir alltid fascinerad över att läsa gamla inlägg, på gott och ont. Jag kan ibland bli så frusterad över mig själv att jag aldrig är nöjd, men och andra sidan så kommer man väll aldrig uppleva det? Om inte vissa stunder i livet, när man verkligen är i nuet. Ibland är man så förvirrad, och över analyserar allt. (jag gör det för mycket för mitt egna bästa) Hur svårt ska det vara och leva i nuet? Måste börja fokusera på något nu, det är de bästa jag kan göra när jag börjar tänka för mycket. Specialisera mig på saker och ting. Glömma bort allt annat runt om… Ny vecka nya tag.

kiss

webshop länk 250px

I am a dreamer

Att komma vidare från vårt förflutna och förglömma det gamla. Drömma om en värld där nya minnen skapas i ett fantasifullt sinne, är det sannolikt? Eller drivs vi ständigt tillbaka till vårt förflutna? Tidvis känns det som man drivs tillbaka till sitt förflutna även om man försöker att hindra det, och man kommer till en punkt då man känner sig helt desillusionerad.  Tidvis vill jag bara förtälja alla i hela världen om hur en filosoferande individ som jag tänker. Jag kan grunna i minuter, timmar, dagar , år över livsfrågor..men även fantisera och tro på en värld där drömmar blir till sanningar och våra drömmar är så nära att besannas att vi kan sträcka våra armar ut och nå dem.

Rollen i vår framtid kan vi aldrig förutspå men vi kan alltid ha hoppet och tron med oss. Som en sann filosof så tror jag på drömmar och jag tror att en vacker dag så kommer våra drömmar, våra visioner att besannas om vi inte ger upp hoppet. Vi kan sväva oss framåt och känna en ära till vårt liv och vad livet ger oss.

Vårt förflutna kommer vi alltid ha med oss men vi kan välja att bearbeta saker som har varit med om. Jag  tror det är bra för vår själ så vi kan rikta in oss på att göra våra drömmar sannfärdiga åtminstone tillåta oss till att sväva bort och drömma. Men vi får inte förglömma att de individer vi är idag har vi blivit skapta av livets resa, en resa som inte upphör för en din mänskliga existens tar slut. Så sluta inte drömma och tro på det vårt sinne skapar så kan vi en dag sträcka ut våra armar och nå vår dröm.

drömmar

 

 

 

 

 

Nyårslöfte

På nyårsafton fick jag frågan om vad mitt nyårslöfte skulle vara, kom på mig i själva tanken att jag inte egentligen har funderat över det. Försökte då i samma stund komma på något spontant, vad ska jag säga? Vad vill jag nå eller uppnå med 2014? (jag struntade i det) Har inte för en nu tänkt igenom verkligen….

Fuck alla gå ner i vikt, bli fit… ja visst de är mål. Men på riktigt så jag så jävla less på att ha de som nyårslöften, för i slutändan kommer jag ändå sumpa de om jag inte börjar att leva livet på det sätt som får mig må bra både psykiskt och fysiskt. Så jag tror att denna gång ska jag tänka om. Börja ändra på mitt tankesätt, jag så jävla fast ibland i mitt sätt att leva ibland. Ni vet man går upp samma tid på morgonen, man tränar samma sak på gymmet, man dejtar samma typ av killar… Ja ni förstår mig? Jag vill bryta detta mönster. För 2013 tro mig har varit ett gott åt också.. MEN det känns som jag har stått stilla på samma ställe, mitt sätt att tänka och mitt sätt att hantera val i livet.

Trygghet är viktigt för mig, men ibland så känns det som om man inte vågar ibland ta ut svängarna, tänka annorlunda, träna något annat, resa till platser du aldrig har besökt, umgås med människor du aldrig trott var din ”typ” av vänner, dejta någon kille som du aldrig du aldrig trodde skulle kunna falla för osv osv… Tänk att små saker och ting kan göra en sådan stor skillnad på ditt liv.

Så 2014 nyårslöfte... Sluta vara fast i det jag alltid dras till, tänk till en extra gång varför vad har jag att förlora? Tänk hur mycket livet kan förändras av våra val, ibland vet jag innerst inne att jag går miste om så mycket för jag gör fel val eller bara hindrar mig helt för att ens ge det en chans…wake me up.

1533783_10153653149850032_841102367_n

 

2014

2013 – Ett år av känslor

De var länge sen jag skrev ut lite tankar och känslor. Känner ni också att man ibland går och fyller på sig så mycket känslor och tankar att man ibland inte alls vet vad man ska göra med det? Det är i den stunden jag brukar antingen skriva eller se på en film som gör mig så där sårbar öppen och förfärligt känslig. De stunderna man är sårbar och ingen får se, ingen får veta, ingen ska få känna, bara du och ditt sinne.

2013 har minst sagt varit ett känslosamt år för mig. Jag har varit med om både glädjande och sorgliga besked. Jag är en människa som är extremt känslig eller extremt okänslig. Hur går det egentligen ihop i verkligheten? Svaret är nog att i det inte alls går ihop. Det blir som ett slag ett inre krig mot sig själv och även mot de andra runt om dig.

Jag ska vara riktigt ärlig i mina ord här.. jag har verkligen sårat människor på vägen speciellt under detta år. Men det är inget jag alls är stolt över, men heller inget jag kunnat hindra. Hur kan man ena stunden känna att man i princips älskar någon för att i nästa stund känna att allt bara slås av? Man vill inte ens veta om personen du har noll existens i min värld, du är ett minne blott. Ord som betyder mycket väldigt mycket slås runt i en värd av beslutsamhet om att glömma för alltid glömma. 

På något vis kan jag känna en lycka att allt blev som det blev i slutet För ingen förtjänar att älska någon så mycket att man i princip kan göra vad som helst för att få känna samma kärlek tillbaka men i slutändan bli sårad. Alla förtjänar att bli lyckliga och jag kommer alltid vara den personen som kommer att tro på ödet. Visst man skapar sitt egna liv och sitt egna öde, men de ju valen som är det viktigaste. Frågan då är ju hur vet man vad som är rätt och fel val? Svaret finns inte tror jag, man får förlita sig på sin känsla.

2014 hoppas jag ska innebära ett år med mycket mer glädje, vänskap, lycka , skratt, kärlek ja allt vad känslor innebär. Jag älskar att skapa nya relationer med människor och hoppas möta många som kan inspirera och motivera en. Vi lämnar det gamla bakom oss och blickar fram för att skapa nya vackra minnen på alla dess vis.

nathalie nyår

 

Girl crush

Your browser does not support the video tag

20140105-123711.jpg

20140105-123732.jpg

20140105-123755.jpg

20140105-123815.jpg

20140105-124052.jpg

20140105-124123.jpg

20140105-124140.jpg

20140105-124152.jpg

20140105-124203.jpg

20140105-124216.jpg

20140105-124231.jpg

20140105-124304.jpg

20140105-124315.jpg

20140105-124325.jpg

20140105-124339.jpg

20140105-124352.jpg