Moa Sandberg

Illumina color by Wella

Gårdagens visning vart riktigt riktigt bra ! Vi tog scenen med storm med jublande publik, och en avslutning med stående ovationer. Helt underbart !

PicsArt_1409394817893
received_m_mid_1409412604818_b3a960f1bc4c885547_0
Screenshot_2014-08-31-02-18-39-1

..och till finalen, SURPRISE we glow in the dark ! 😀
20140829_204640

Ha det allt bäst mina fina, Xoxo

webshop länk 250px

Mot Nynäshamn !

Nu blir det fart i modell-bilen mot Nynäshamn för visning i ytterligare ny hårfärg! Min färg är underbar med kall tonade slingor, I love it !

Visningen är på en stor gala konferens så det ska bli kul :)

See you soon ! ♡

Fashion Night

Hej och hå ! Igår vart det full fart med shopping och mingel under Fashion night i Stockholms gator. Det var 350 butiker som hade kvällsöppet med en DJ som pumpa hög musik i nästan varenda butik, och alla hade deals till bra pris. Allt var bara fashion fashion fashion !

Någon mer som var där ? ;D

Mer färger !

Hej igen fina folket !!
Färgen kanske inte syntes så jätte bra på de 2 bilder jag la upp tidigare, så här får ni 2 nya !
Ideen bakom färgen eller i visningen generellt var att man inteskulle behöva färga håret för att skapa en helt ny look’. Därav fick jag en look som behöll min tidigare färg med en del ljus fläck/faidat med en mörk ombre med en ljus toning 😀
PicsArt_1409178209552
PicsArt_1409178175009

Xoxo

Wella professionals

Igår vart det en sen dag, Men otroligt roligt !!
Dagen började tidigt med klipp och färg av ett compani från London som har åkt världen runt för att styla till alla möjliga kända event, shoots och magazin.
I år fick Sverige sin tur tillsammans med Wella Professionals besök av dom, och jag var en av modellerna.
Companiet var 4 killar och en tjej, och de hade en riktigt härlig energi i studion när dom jobbade ! Det var stämning mellan modellerna och stylisterna/frisörerna och jag kännde bara kärlek. Jätte kul var det att få gå för dom och Wella

Klipp och färg blev det, här är resultatet !
PicsArt_1407879674735
PicsArt_1409178321344

ps, detta inlägg skulle ha kommit upp för länge sen. Så kolla inte datumet tack ;D (Y)

Stay strong ! Xoxo

Imorgon ..

Hej och hå ! Dagen idag har vart underbar, men ändå inte ! Idag vaknade jag tidigt för att ge mig ut en runda för att lämna CV till olika butiker. Efter jag hade duschat, gjort mig ordning, satt alla papperna snyggt ihop och verkligen ställt in mig på att det skulle gå bra idag. Men nä..det började det regna precis när jag gick utanför dörren. Det vart inte lite regn heller. Och inget paraply hade jag med mig..så jag vart tvungen att vända hem igen och göra nytt försökt igen när det hade slutat. Men det blev bara värre och värre väder så det blev inget uppehåll på 3 timmar. Jag säger alltid, A little rain doesn’t kill you. Men idag så gjorde det :( Får testa igen på onsdag, med ett medtaget paraply ;D

Dagen vart i alla fall av med en heldag med pojkvännen i både stan och filmmys hemma. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom ^^
Nu är det dags för mig att stänga av datorn och slå på tv:n och vänta tills jag blir lite trött, för imorgon händer det..
Wella_Logo
Ett litet jobb för Wella ! 😀

Vi ses snart för en uppdate ! Xoxo

Min spindelfobi

Många människor i världen kan tycka att spindlar inte är så jätte mysiga och föredrar dom helst inte. Och det kan jag hålla med om faktiskt, fast på en helt annan nivå. Jag har pratat om min fobi till vänner men det har alltid blivit samma reaktion som andra ” hahah du är sjuk, sök hjälp. ” Och det kanske är någonting jag borde, men jag skulle aldrig kunna sätta mig i en sits där jag ska möta öga mot öga mot djuret jag utantvekan är livrädd för.

Jag har varit rädd för spindlar så länge jag kan minnas. Vad orsaken till det har jag ingen aning om. Men en sak är säkert att den fobin blir värre och värre ju längre tiden går.
Jag möts av spindlar vardagligen när jag minst anar och jag gör vad som helst för att den ska gå bort från mig.
Jag har varit påväg ut genom bildörren på motorvägen trots att hela familjen satt i bilen. Jag visste inte vad jag gjorde utan jag tappade helt kontrollen och allt jag hade i huvudet var att jag måste ut från bilen för att det var en spindel gåendes en halvmeter ifrån mig. Jag kunde ha misst livet, hela familjen kunde. Tanken av vad som kunde ha hänt vill inte jag ens tänka på. Jag skulle göra allt för att bli av med denna fobi för att den tar inte bara på mig utan också min omgivning. Men att utsätta mig själv för en situation när jag ska lära mig bli vän med varelsen gör så att jag redan nu vill fly från det.

Tarantellor är väl helt okej, för dom är dels en insekt och till mitt försvär så har dom bara 6 ben. Insäkter har jag inga problem med, och ormar kan jag till och med gosa med. Jag är en älskad djurvän som vill släppa lös getingar om dom har blivit fångade på en uteservering, jag vill leva i världens alla klimat för att uppleva land, djur och människor. Jag drömmer om att bli veterinär, I love it. Men jag förstår inte varför en spindel, som inte ens är giftig ( sveriges spindlar ) kan vara ett sånt stort hot för mig. Jag vill inte ens flytta hem i från själv för att om en spindel skulle komma så skulle jag förmodligen bo hos grannen tills den är borta. Sen så skulle jag bara bli paranoid att den har lagt ägg då jag skulle vilja flytta där ifrån, bara för det. Jag skriker efter hjälp.

Ps. Har ni någon gång sätt hur många, och stora spindlar det finns på broarnas staket i stan vid allt vatten här i Stockholm ? Grönalund, djurgården, gamlastan, you name it. Jag dör 😮

Sommar

Hej igen ! Jag hoppas att ni alla har det toppen vart ni nu än befinner er i välden 😀 Här i Stockholm är det faktiskt lite kallt jobbigt nog. För mig är det sommar när det är 30* dygnet runt och sol från och med när hon går upp, tills hon går ned igen !! Jag är väldigt väldigt..väldigt kallblodig av mig, så vid den graden lever jag som bäst ! 😀 Sommar och sol skall det vara !

Vad det gäller höga grader runt mitt umgänge så håller alla på att dö av värmen just nu. Jag tycker att den är helt okej och bär runt på en kofta i väskan medans andra bara vill klä av sig. Jag tror jag har blivit väldigt nojjig vad det gäller värme.
Förra sommaren så hade jag höga grader hela tiden vart jag än rörde mig. Varför ? Jo, för det blev en sommar jag aldrig kommer att glömma. Jag fick komma till kontinenten jag alltid har drömt om att åka till, Afrika. Sedan efter den veckan åkte jag ytterligare till Barcelona, som har blivit till två resmål som jag inte tror jag kan toppa någonsin igen. Wow är allt jag kan säga. Om jag börjar att komma in på dessa två trådar så kan jag sitta och skriva hela dagen utan att kunna sätta en punkt, så håll er öppna för mina kommande inlägg :)

En liten solhälsning från mig 😀
PicsArt_1407155420054

Xoxo <3

SOMMAR !

Sommaren har kommit till Stockholm ! Jag har solat för första gången i år, och badat lika så ! Jag har aldrig varit så här blek på sommaren i hela mitt liv. Jag får en bränna snabbt i solen, men ärligt talat så smälte jag in i den vita sanden 😮 Det är mitten av Juli och först nu kommer värmem hit.. måste nog spika in en solsemester för det behöver jag ! Förlänga sommaren lite i annat klimat hihih

PicsArt_1404992071656

Många människor pratar om att ” leva livet ” och att man skall njuta av det. Jag tänker ofta och rätt mycket på det var dag och vill alltid gå in i det sista med ett leende på läpparna. Men ändå i vissa lägen måste jag bli påmind om att jag måste upp på mina fötter och verkligen göra någonting när jag kan ligga mig och dra i sängen när det inte behövs. Jag, vi, är inget mer än människor. Men ändå måste vi bli mer påninda om vad livet verkligen handlar om, ta en titta här på 21 saker många döende människor ångrar att de missat i livet. Den meningen kanske låter ledsam, men denna artikel får en tankeställare om att verkligen njuta av livet ! Det är ditt liv, och dina minnen / framtid det handlar om.

Klicka på bilden för att komma till artikeln <3
goldfish jumping out of the water

Sida 1 av 4:1 2 3 4