Emelie Nielsen // Miss Face of Beauty Sweden

Flyttat till Blogozine!

Förhoppningsvis fungerar alltid bloggen nu utan krångel! 😀 Ej kunnat blogga på flera dagar av någon anledning.

Flyttat till blogozine, och just nu fungerar nog bara http://blogozine.se/lifeofmeli men så fort min domän blivit ompekad kommer ni kunna skriva in emelienielsen.com som vanligt.

webshop länk 250px

He’s like a baby to me

1

Not that bad

IMG_5503

Nu när det börjar närma sig den 17 September då jag egentligen skulle åkt till Taiwan börjar jag inse hur tacksam jag är över att det blev uppskjutet haha. De 7 veckorna jag nu har kvar istället är fyllda av planering med catwalk och intervju träning. Jag jobbar också på en liten överraskning för finalen som jag kommer visa längre fram. Det är även en hel del som behövs köpas… Men tror jag får vänta till nästa lön med det.

(ENGLISH TRANSLATE: As it gets closer to September 17th which was the date I was supposed to leave for Taiwan I start to realize how thankful I am that they changed the dates. I have instead seven weeks left to get ready and those weeks are fully booked with catwalk and interview training. I’m also working on a surprise for the grand finale of the pageant but I will show it to you further ahead. There is also tons of stuff that I need to buy..) 

Ny almanacka

10661063_1469395919985924_163198762_nLite ego är jag men de får gå. Tidigare jag hade (som även den var på mig själv haha), går ut i Oktober så fick göra en uppdaterad! 😉 Här ska jag planera alla förberedelser inför Face of Beauty och såklart min vardag med alla läxor.. Sedan har jag även valt att ha en del randiga sidor i slutet där jag ska skriva dagbok under tiden jag är i Taiwan och tävlar om titeln Miss Face of Beauty international! 😀

Är en trogen kund till personligalmanacka sedan några år tillbaka, älskar deras idé!

Fullt upp

Har varit en tuff vecka med omställningar och allt. Från att gå upp kl 11 till att gå upp kl 6 på morgonen.. Men efter några dagar verkade kroppen vänja sig! Så nu har jag börjat komvux, läser matte, engelska och företagsekonomi. Tanken är att få högskoleförberedande för att gå ekonomi på högskolan men vi får se.

Ska försöka bli lite bättre på att blogga nu när jag orkar.

bild509

Back to school

5

Börjar komvux om två dagar… funderar verkligen på om jag ska läsa vidare redan nästa höst eller om jag ska vänta. Just nu är jag helt inne i skönhetstävlingsbubblan så jag vill hålla på med allt som hör till det innan jag läser vidare. Kanske ändrar planer helt? Jag vet inte om jag vill hålla på med ekonomi redan, jag vill först hålla på med media och sedan läsa vidare till ekonom.. Frågan är om man kan göra så i lilla Sverige? 

Orörda mobilbilder

IMG_5056 IMG_5057 IMG_5055

Shopping

Fyller garderoben inför Taiwan. Vill se bra ut hela tiden och ha ordentliga kläder. Att man ser lite för överklädd ut till vardags gör nog inget i skönhetstävlingar hehe 😀 Vi ska även åka på många aktiviteter där man ska ha bekväma skor, så beställde två par snygga plattisar!

IMG_5112 IMG_5113

Full of love

IMG_5001

Jag vågar inte säga för mycket, men jag TROR att jag ÄNTLIGEN blivit frisk! Det var riktigt illa nu senast, var dagar då jag bara sov. Bilden ovan visar hur mycket tröst jag fick haha. Bailey brukar inte ligga så hos oss men den senaste veckan har hon typ varit i knät konstant. De är de underbara med djur, de känner på sig hur man mår och de vill inte annat än att man ska må bra!

(ENGLISH TRANSLATE: I don’t dare to say too much, but I feel like I’ve FINALLY lost the cold. It has been like the worst, there were days I just slept. The picture above shows how much love I got though haha. Bailey does not usually lay so close to us but for the past week she’s been beside me for like all the time. That is what’s so wonderful about animals, they can feel if you’re sick and they don’t want anything than for you to be good again.) 

10 9 8

Sida 1 av 15:1 2 3 4 15