Josefine Sinclair

trivdes bra här! väldigt bra! men fick chansen att representera min hemstad i mitt bloggande och det tyckte jag kändes skojjigt ! så tack för min tid och hoppas ni hakar på mig dit :)

http://uppsalavimmel.se/blogg/josefinesinclair

webshop länk 250px

Flanellfeber

Skjorta-HM (pojkväns) / mössa – ( pojkväns) / örhängen – HM nya favoriter för bara 49 kr tror jag att de var

image image image image

SUMMER SON

Det är tyst jag vet, men jag startade året med en resa till teneriffa tillsammans med min familj. Det är kvalitetstid för oss tillsammans. Haft några soldagar och några molniga. Skönt att bara få slippa kyla liksom och somna på en strand till havet liksom. Jag har shoppat en del fina saker som kommer kunna användas både i sommar och nu i vinter, man är ju en jävel på att kapa fynd 😉 tack mor för ”kapögat” Ska packa nu för imorgon bär de hem till Sverige och jobb med beckmans och på MBFW woho!

DSC03508

Jag har ju så svårt för att falla för utseende bara sådär även om de är en människa jag aldrig kommer träffa både när de gäller killar och tjejer, jag tänker sällan ifall folk är snygga eller inte, jag lägger istället märket till kläder och sånt  för jag är en sån person som måste se vad som finns på insidan först och sen märker jag resten, omvänd psykologi men det är faktiskt sant!

Men jag har en extrem girl crush på stassi schroeder från vanderpump rules. Började kolla på en serien för en månad sen och sitter som besatt mest för att kolla på henne haha ! hon är så SJUKT snygg och har kanske världens skönaste attityd ( kanske för att den är lite som min , haha) sen ja jag vet det är amerikansk tv och jätteöverdrivet.. men alltså kolla på denna människa man dör ju !!

girl 5 girl 6 girl 7 girl3 girl 1

Gjorde årets första arbete i söndags!

Vi gjorde musikvideon till deras nya singel HYSTERIA , riktigt smaskig låt! Vi samlades 09.00 i ett gigantiskt garage i bro i söndags där musikvideon skulle spelas in! Slog upp sminkväskan och körde igång. Var mycket folk på plats ifrån skivbolaget SONY music , deras manager som var ingen mindre än Daniel Breitholtz ni vet en av dom som satt med i idoljuryn de första gänget. Han var i övrigt sjukt trevlig och rolig och löste en såndär Kub ni vet som man ska vrida alla färger på plats, en sån löste han på typ 5 minuter framför mig, jätteflummig grej  😛

I videon kommer man få se allt ifrån wrestlingscener m.m på en stadsbuss haha! den släpps 17.e ni får se då och by the way looove the song!!

image image

HAPPY NEW YEAR ! 2014

image

Hej!

nu är jag äntligen tillbaka efter jul och nyår!

Har varit så otroligt sjuk i nästan 3 veckor snart och det har inte gått över än!? Så jag tog lite semester härifrån. Mitt nyår var mysigt! Vi samlades hos en av Niclas vänner och jag hade Vera med mig, tyvärr var vi båda som mest sjuka kring nyårsafton och hade feber så vi var inte så pigga men försökte oss på våran gladaste sida ändå. Vi åt god middag och minglade. 00.00 smällde vi raketer och firade in de nya året och sen tog jag och Vera en taxi in till stan och träffade Josefine,Josefine och Sabine på oasia och sen gick vi vidare till birger som jag tror att vi var på i 5 exakta minuter sen åkte jag och V hem och drack te och pratade tills 7 på morgon då N rullade in full och glad :) lyckat och lugnt! Min nästa nyårsplan är utomlands med N på något riktigt trevligt ställe!! :)