Johanna Kvarnström

Mixed cosmetics!

Igår fick jag hem ett efterlängtat paket från mixedcosmetics med massor av godsaker från märket PAESE och EVELINE.

Det ska bli spännande att få testa dessa produkter. Jag har testat några på handen (som ni kan se på bilderna nedan.) Man känner redan då att produkterna är av väldigt hög kvalitet. Alla produkter säljs till humana priser vilket jag tycker är fantastiskt. Bra smink behöver inte kosta skjortan! 😉

SAM_0404b

1. EVELINE – art scenic eyebrow corrector black

3 i 1
mörkar
lyser upp
optiskt reglerar ögonbryn

Unik produkt för korrigering av ögonbryn, den enda i sitt slag som mörkar, lyser och optiskt reglerar ögonbryn samtidigt. Gelen och den speciellt patenterade borsten gör att produkten extremt lätt och snabbt kan appliceras.

2. EVELINE celebrities powder transparent no. 20

CELEBRITIES BEAUTY Mineralpuder

Celebrities Beauty puder inte bara förskönar din hud, det bryr sig om dess skick. Har oöverträffade närande och skyddande egenskaper  tack vare en rik uppsättning av ingredienser som behövs för att din hud skall fungera på ett bra sätt.

SILK EXTRAKT – upprätthåller fuktigheten i överhuden, gör huden elastisk och fast, minimerar trötthetssymptom.

GRÖNT TE OCH CACAO-TREE EXTRACT – är rika källor av polyfenoler och falvonoids.  dessa naturliga ingredienser, är rika på vitaminer och mineraler, återställer frisk färg och lyster till huden tack vare sin närande och regenererande verkan. Skyddar huden mot negativ påverkan av fria radikaler,  återfuktar och hindrar onödig vattenförlust.

3. PAESE – eyeshadow base

Basen slätar ut ögonlocken och underlättar applicering av ögonskugga. Förlänger och intensifierar ögonskuggans färg och hållbarhet .
Bas Paese är mycket effektiv, bara ett tunt lager av produkten behövs för att få önskad effekt.

4. PAESE – mattifying makeup base

Lämplig för fet och blandhy.
Lämplig för glänsande hud, ger perfekt resultat. Underlättar applicering av primer och annan kosmetika och förlänger effekten av dessa. Den innehåller vitamin E, som gör att huden sträcks ut och inte drabbas av överdriven torrhet. Innehåller flytande silikon, vilken underlättar appliceringen av produkten.

5. EVELINE – slim extreme 3D super-concentrated modelling serum for the bust

För att uppnå bästa resultat använd alltid först peeling/scrub följt av kräm eller serum. Användning av peeling/scrub är viktig för hudens välmåga då den avlägsnar döda hudceller.

FORMAR  OCH LYFTER
MODELLERAR FORMERNA
FÖR ALLA HUDTYPER, INKLUSIVE KÄNSLIG HUD
INNOVATIV TEKNIK!
SUPERKONCENTRERAD MODELLERINGSSERUM FÖR BYSTEN

Läs mer om produkter HÄR

6. EVELINE – produktprover

7. DERMAGLIN – green cambrian clay cleaning – nutritious facial mask

Rengörande- näringsrik ansiktsmask

Rengör djupt och ger näring
Förbättrar hudens form
Gör huden sammetslen
Grön Cambrian Clay + silke + jojobaolja

Läs mer om produkten HÄR

8. PAESE – cover cream camouflage no. 03 beige

Täckande Kräm
Kraftigt pigmenterad kräm avsedd att täcka och dölja brister.
Smälter perfekt in med hyn så sminket ser naturligt ut. Lätt att applicera. Nöts inte bort, är slitstark och håller i många timmar.

Innehåller Carnaubavax och bivax som ger näring, återfuktar och förhindrar att huden blir torr.

9. PAESE – eyeshadow Kashmir Mono no. 602

Matt ögonskugga med ökad färgintensitet.
Mättade färgpigment säkerställer maximal färgåtergivning på ögonlocket. Pigmenten är omgivna av silikonmolekyler så att blekning av färgen förhindras och livslängden förlängs. Silkesproteiner jämnar till ytan på ögonlocket och underlättar appliceringen av ögonskugga. Produkten är av typen Wet&Dry. Kashmirserien är också mycket användbar för att lägga färgglada ögon-liners

10. PAESE – bamboo powder with silk proteins

Utan talk, parabenfri.

Professionella makeup-artister kan med fördel använda sig av detta då de nu bara behöver ett enda puder i sitt makeup-kit istället för flera olika nyanser. Mycket lämpligt att användas vid makeup inför HDtv & film.

Avsedd för fet hud och blandhy. Puder av bambu och silke använt som löspuder ger den högsta graden av matthet. Det jämnar ut huden och ger den ett mjukt uttryck, utan att det ser konstgjort ut. Bambu Puder innehåller över 90% kiseldioxid, som starkt absorberar sebum, antibakteriellt, lugnande, främjar läkning och reglerar talgkörtlarnas aktivitet. Ger en optisk minskning av fina rynkor och små defekter i huden. Pudret används därför ofta av fotografer och make-up artister. Pudret berikat med silkespulver, har fuktgivande egenskaper och ger huden ett mjukt uttryck , mjukgör sprickor i huden och minskar synligheten av rynkor.

11. EVELINE – uv topcoat 3in1

Täcklack som härdar dina naglar med UV-effekt 3in1

Produkten skapar ett skyddande skikt på naglarna, förlänger nagellackets hållbarhet och bevarar dess färg.
Nagellacken reflekterar UV-strålning och skyddar naglarna mot dess skadliga verkan. Ger spektakulär glans och friskt utseende till naglarna.

 

Utan blixt/without flash

SAM_0446g

Med blixt/with flash

SAM_0442j

SAM_0458l

SAM_0462g

SAM_0468g

SAM_0466h

Källa: http://www.mixedcosmetics.com

webshop länk 250px

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *