webshop länk 250px

ScenBloggen

En mötesplats för dig som attraheras av rampljuset

I Garderoben med Jennie Widegren

Vi har träffat Jennie Widegren från Bounce. Läs den personliga intervjun här nedan och ta en titt på modellerna som vi klädde och stylade i Jennies sportiga och tuffa anda.

Jennie

Vad är du mest nöjd över att du uppnått hittills i din karriär?

Jag är mest nöjd över att jag var en av dansarna och medlemmarna i dansgruppen Bounce. Vår vision var att få svenskarna intresserade av dans och vi gjorde faktiskt det. Den visionen vi hade förverkligades och det är jag så stolt över.

Finns det något i din karriär du önskar att du gjort annorlunda?

Nej

Vad var din största dröm som barn?

Att få dansa.

Hur fick du iden att skapa house of shapes?

Jag och Benke satt på en strand i Portugal och drack mojitos. Det var efter vår sista show och vi undrade vad vi skulle göra nu. Benke ville att vi skulle skapa ett hem där vi fick utnyttja vår kreativitet med dans och fitness samtidigt.

Om du inte hade jobbat med dans, vad hade du då jobbat med idag?

Jag älskar ju att inreda men vet inte om jag hade vågat jobba med det. Men jag hade nog jobbat med fitness och hälsa oavsett eftersom jag är utbildad inom det.

Finns det någon missuppfattning som folk ofta har om dig?

Nej inte överlag skulle jag säga. Det gick ett rykte för något år sedan när jag blev kallad för ’’isdrottningen’’ av en massa dansare. Men det skulle jag inte kalla mig själv, jag kan vara bestämd och jag har starka åsikter men jag är inte kall.

Tycker du om mode?

Ja, men jag följer det inte.

Vad är enligt dig höstens tre måsten?

Man måste va personlig, det är kul med alla fashionistas men jag får panik när alla ser likadana ut. Jag är verkligen en individ människa. Svart läder kan aldrig gå fel, sedan tycker jag det är snyggt med lager på lager.

Hur har du tänkt när du plockat ihop din garderob?

Jag har tänkt att om jag håller något i min hand och känner lycka så ska jag ha det i min garderob. Det är det som har styrt.

Är du en trendföljare eller håller du dig till din personliga stil?

Personlig stil.

Hur skulle du beskriva din personliga stil?

 Eftersom jag är mer intresserad av inredning så beskriver jag den, och det är bohem chic. Min klädstil går nog aningen mer åt det rockiga hållet, men den är inte lika genomarbetad eller lika tydlig.

Om du fick köpa vad du ville just nu, vad skulle du välja?

En brun läder fåtölj.

Snyggaste klädena/stilen på en kille?

Personlig, min kille klär sig snyggt i jeans och svindyra t-shirts .

Vad tycker du är det bästa med dig själv?

Att jag är positiv. Allt är möjligt.

Om du får välja vem som helst – levande eller död – att äta middag med,  vem skulle det vara?

Min kille Joakim Stenberg, han är fantastisk.

Vilket personlighetsdrag är viktigast hos en partner?

Att man är ärlig

Vad är det bästa med att vara du?

Att jag gjort exakt det jag velat hela livet. När man är modig och gör det man vill så får man mer energi. Jag har gjort exakt allt jag velat.

 

Jennie

  Jennie Widegrens modeller är stylade med inspiration av fart, fläkt, och inre balans. Allt det som Jennie utstrålar.

IMG_6599

 Jacka –  Scotch&Soda, Bombarjacka ( under) – G-star Raw. T-shirt – Samsøe & Samsøe, Byxor – Samsøe & Samsøe, Skor – Adidas från  Nilson Shoes, Halsband – MOOD Details

IMG_6588

 Tröja – Rodebjer, Byxor – Scotch&Soda, Skor – Nilson Shoes, Handskar – Scotch & Soda, Glasögon – MOOD Details, Hörlurar –  Gul & Blå

 

IMG_6607

 Tröja – Samsøe & Samsøe, Byxor – Acne – Best of Brands,  Skor – Dr Martens – Nilson Shoes, Halsband & glasögon MOOD Details Nyckelhållare – Scotch&Soda, Mobilhållare – Best of Brands

IMG_6614

Päls – Scotch&Soda, Bomberjacka – Scotch&Soda, Tights – Club Monaco,  Skor – Dr Martens Nilson Shoes, Hörlurar – Gul & Blå

 

 IMG_6629

Kavaj – 2nd DAY –  Best of Brands, Byxor – Scotch&Soda, Handskar – Scotch&Soda, Väska – Club Monaco, Klocka – MOOD Details, Skor – Dr Martens – Nilson Shoes, Glasögon – Optiker Occhio

IMG_6644

Fler Garderobsstilar, läs IN MOOD FOR FASHION 

HÄR!

Dela: