webshop länk 250px

ScenBloggen

En mötesplats för dig som attraheras av rampljuset

I garderoben med Anton Hysén

I GARDEROBEN MED ANTON HYSÉN

oktober 28, 2013

Anton Hyséns garderob andades av en sportigare och tuffare stil med mycket attityd. Vi tog ett snack med honom inne i garderoben. Läs själv nedan vad vi fick vår inspiration ifrån när vi dressade modellerna som fick visa Anton Hyséns stil.

Anton Anton

Vad är du mest nöjd över att du uppnått hittills i din karriär?

Ja du, jag skulle framförallt vilja komma längre i fotbollen. Jag är väldigt nöjd med så långt jag kommit hittills. Att jag kom ut som homosexuell inom fotbolls-Sverige, det är jag nog mest nöjd över. Jag har fått jobb i livet, mognat.

Finns det något i din karriär du önskar att du gjort annorlunda?

Nej, nu är jag inne i underhållningsbranschen samt fotbollen så det vill jag göra i framtiden. Jag skulle inte tacka nej till att ha en egen show.

Vad var din största dröm som barn?

Min största dröm var att bli den största sångaren, show-artisten, skådisen och fotbollsspelaren. Michael Jackson var min största förebild som barn.

Vad har du uppnått och vart befinner du dig när du är nöjd och känner att du nått målet i din karriär så att du kan slappna av och bara leka?

Jag har lite mål i livet, jag vill komma så långt så att jag känner mig trygg. Jag vill ha ett stabilt liv och ha det jag vill. Jag vill ta alla chanser jag får.

Hur kommer det sig att du åkte hem från North Carolina där du skulle spela fotboll och plugga i 4 år?

Jag är ingen skolmänniska utan tröttnade efter ett halvår och valde att åka hem till Sverige för att spela fotboll och fick ett bra kontrakt där jag kunde tjäna pengar på att göra det jag faktiskt älskar. Jag vill gärna åka tillbaka till USA då jag har mycket vänner där och vill gärna flytta tillbaka dit också.

Är du tävlingsmänniska?

Jag är världens sämsta förlorare och blir så himla sur och arg om jag inte vinner.

Tycker du om mode?

Både ja och nej, när jag säger nej så tänker jag inte att jag måste ha det senaste och trendigaste bara för ”att”.  Jag bryr mig inte om vad killar har på sig,  jag tar på mig det jag trivs i och tycker är snyggt. Jag har ett par Jeremy Scott skor med nallebjörnar på som folk kan rynka på näsan åt men jag tycker det är ballt och kör mitt eget race.

Vad är enligt dig höstens tre måsten?

Jag tycker man måste ha ett par snygga boots, en skön höstjacka och en snygg kofta som kan sticka fram under jackan.

Hur har du tänkt när du plockat ihop din garderob?

Jag älskar sportstilen, jag ville dock få in lite elegans, boots, chinos och skjortor också för att bryta av den sportiga stilen.

Är du en trendföljare eller håller du dig till din personliga stil?

Personlig stil –  jag är ingen trendföljare överhuvudtaget utan jag kör på det som är snyggt och som jag trivs i.

Hur skulle du beskriva din personliga stil?

Min personliga stil är laid back, casual sporty blandat med elegans.

Om du fick köpa vad du ville just nu, vad skulle du välja?

Precis vad jag vill? En pick up truck utan att tveka, med ett par riktigt feta högtalare. Det har jag alltid velat ha och en dag ska jag ha en.

Snyggaste klädseln på en kille?

Jag är inte så bra på mode egentligen… Men jag tycker att en kille i kostym kan vara riktigt snyggt samtidigt som slitna jeans och t-shirt kan vara det snyggaste som finns. Det viktigaste är att personen i fråga är självsäker i sina kläder och utstrålar att kläderna faktiskt är ”du”

Vad tycker du mest med dig själv?

Min personlighet, jag är en öppen och social och skön kille.

Finns det någon missuppfattning som folk ofta har om dig?

Ja, jag får alltid höra att bara för att folk vet vem jag är så tror dom att jag är ytlig och divig och ser ner på folk.

Om du får välja vem som helst, levande eller död för en middag, vem skulle det vara?

Michael Jackson och Steven Gerrard hade jag valt absolut, sen en cool brud också, hmm… Rihanna eller Miley Cyrus som gått ifrån en countryartist till att blivit helt crazy på bara några månader. Dom hade jag valt, det hade blivit intressant.

Vilket personlighetsdrag är viktigast hos en partner?

Självsäkerhet och humor, det spelar ingen roll hur snygg du är, saknar du humor och karaktär så kommer det aldrig fungera.

Vad är det bästa med att vara du?

Jag är öppen, omtänksam och får träffa så himla mycket människor. Det är så himla ballt!

Anton

IMG_6704

Alla kläder från Denim&Supply, Skor – Steptronic – Nilson Shoes

IMG_6719

Jacka – Denim&Supply, Jeans – Scotch&Soda

IMG_6727

 T-shirt och mössa från Samsøe&Samsøe, Jeans – Denim&Supply, Rutig skjorta från Ralph Lauren Denim – Best of Brands, Skor – Kling & Söner

IMG_6740

Fler Garderobsstilar, läs IN MOOD FOR FASHION 

HÄR!

Dela: