webshop länk 250px

ScenBloggen

En mötesplats för dig som attraheras av rampljuset

Ida Warg – PT, toppbloggare och träningsprofil

Från tävlingsdansare och tv-stjärna till toppbloggare, PT och stor inspirationskälla inom hälsa. Varje dag peppar hon tusentals tjejer till ett hälsosammare liv. Finns det något Wargen inte kan?

IMG_8676

Ida Warg är ett namn dom allra flesta har hört. Hon beskriver sig själv som en målinriktad, optimistisk, rastlös hälsonörd. Men om vi fick beskriva henne så skulle vi säga träningsprofil, proffsdansare och toppbloggare med livsglädje. Hon älskar nya utmaningar och slänger sig gärna in i samarbeten och projekt som hon tycker är spännande oavsett om hon egentligen har tid eller inte. Med andra ord är hon ganska orädd vilket leder till många nya spännande möjligheter.

-Det bästa med mitt jobb är att det är så varierande och att jag får träffa så mycket inspirerande och härliga människor.

Varje morgon går hon upp kl 7.00 för yoga, sen jobbar hela dagen och ändå har hon tid till bloggmöten, träning varje dag, spännande samarbeten med stora märken och mycket annat. För många är träningen ett nödvändigt ont för att se bra ut, men inte för Ida som alltid tränat och dansat.

IMG_86

– Träning gör att jag mår så bra. För mig är det inte jobbigt att äta hälsosamt och att träna. Det är en livsstil och får jag inte göra det så mår jag dåligt, säger hon. Om man vill komma igång med sin träning så måste man bestämma sig. Gå inte ut för hårt utan trappa upp. Börja med några promenader i veckan + 1-2 träningspass för att sedan öka. Samma gäller kosten. Börja inte med någon hysterisk soppdiet utan ta en sak i taget och rensa ut onyttigheter eftersom.

Även om hon är en hälsomänniska ut i fingerspetsarna och kanske inte den typiska bloggaren så kastades hon in i bloggvärlden och tog den med storm på sitt eget sätt. Hon skriver om sin träning, kommer med träningstips, nyttiga recept osv och inspirerar tusentals tjejer till ett hälsosammare liv varje dag. Inga ”dagens outfits” och dissar hit och dit.

– Jag älskar att blogga och jag älskar att läsa andra bra bloggar. Det som inspirerar mig mest är bloggare som är duktiga på Photoshop och gör fina bilder eller bloggare som sprider positiv energi och delar med sig av sin kunskap inom olika områden. Skitsnack och kändisar intresserar mig inte över huvud taget!

Som en sista fråga undrar vi vad hon har för spännande projekt för sig framöver:

– Närmaste planen är att PUMA International kommer hit till Sverige för att spela in en Fitnessfilm med mig. Ser jag verkligen fram emot och hoppas på ännu mer roliga samarbeten med dem framöver. Jag har också mycket andra planer och drömmar för framtiden men kan tyvärr inte avslöja så mycket. Kommer absolut fortsätta att blogga och hoppas kunna få inspirera och hjälpa ännu fler svenskar till en bättre hälsa. Häng med på bloggen så får ni ta del av alla mina framtidsplaner!

Läs Idas blogg här!

 

Text: Marielle Tengström
Foto: Armand Dommer

Dela: