webshop länk 250px

ScenBloggen

En mötesplats för dig som attraheras av rampljuset

Blondinbella utökar LCC med exklusiv parfym

P25184.jpg_600_600
Igår hade LCC releaseevent av märkets första parfym som är framtagen med hjälp av en stjärnparfymör. Det firades med bubbel och mingel på Corinne & Friends.

Den senaste satsningen av Isabella Löwengrip, eller ”Blondinbella”, är skönhetsmärket LCC. Efter att ha haft acneproblem hela livet så tröttnade hon på att aldrig hitta rätt i skönhetsdjungeln och startade sin egen skönhet- och hudvårdsserie. För henne är det viktigt att produkterna håller vad dom lovar. På kort tid har märket exploaterats och finns nu på Kronans Apotek runtom i Sverige och på e-handelsjätten Nordic Feel. Isabella berättar att doften är skandinaviskt blommig och med noter av vita blommor, mandel och röda bär, och att hon tillsammans med parfymören Pierre Wulff tagit fram parfymen. Formulan är eau de parfume och inte Eau de toilette. Den är alltså mer koncentrerad, exklusivare och håller längre än en Eau de toilette som det mesta i butikerna är. Pierre Dinand har skapat flaskan.

På eventet bjöds det på mousserande rosé av Amelia Adamo, Brämhults juice, Vitamin Wells, mat och fräscha frukter. Trots att Isabella bara är 24 år så har hon drivit flertalet bolag sedan hon var 16 år och har redan hunnit mer än vad de flesta gör på en livstid. Dessutom klarar hon av familj och har ett andra barn på väg. Vi ser fram emot att se vad superkvinnan gör härnäst!

Köp Blonde Bouquet här!

Text: Marielle Tengström

Dela: