webshop länk 250px

ScenBloggen

En mötesplats för dig som attraheras av rampljuset

Modevisning ”Bröllopsmässan 2013”

Bröllopsmässan 2013 ”Bröllopsvisning”

Bröllopsmässan gick av stapeln för 13:e året i följd sista helgen i Januari likt alla andra år och mässan befann sig på Grand Hotêl som den gjort sedan 2006. Utöver den fantastiska plats så var atmosfären likadan och kärleken kändes verkligen i luften. Mässan var välbesökt och väldigt romantiskt organiserad. Därinne möttes man utav inspirerande utställare som erbjöd vackra små goodiebags och lockande tävlingar att delta i.

Visningarna inledes på fredagen med romantisk live musik av  Lise & Gertrud. Efter det började första visningen med glimmande smycken från Mandelstam Jewelryhouse och sedan bröllopskläder i en skön mix av klänningar, underkläder, korsetter och kostymer från flera designers och märkeskollektioner.

Utöver alla par som var på denna mässa så var det ett flertal kända ansikten som fanns på plats. En utav dem var Sveriges couturemästare Lars Wallin som inte bara visade upp sina vackra klänningar utan även sin smyckeskollektion.

Denna mässa levde verkligen upp till dess syfte, där fanns alltså alla pusselbitar som behövdes för att sätta ihop ett helt bröllop. Allt från bordsdukningar och inbjudningskort till juveler och klänningar. Man gick därifrån med en härlig känsla i kroppen och inspirationsförrådet var definitivt påfyllt.

Text: Helén Björses, Moderedaktör

Foto: Armand Dommer  –  www.armandphoto.com

Dela: