webshop länk 250px

ScenBloggen

En mötesplats för dig som attraheras av rampljuset

CHIC-GALAN 2013 – Del 2

CHIC galan 2013 ägde rum den 12 september på Berns anrika salonger. Kändisar, modeller, designers, bloggare och läsare samlades för att ta del av den spektakulära galan och relanseringen av Chic magasinet. 6 stycken prestigefulla priser delades ut till fashionistas i olika kategorier. Bubbel, Anthon Berg Choklad, smycken från Glitter och välfyllda goodiebags med lyxiga produkter mm gavs till gästerna. Överraskningsnumret var den populära duon Medina.

 

Årets Chicaste Celebritet: Elin Lanto.
Juryns motivering: ”Hennes trolska skönhet ackompanjeras fint av bohochica outfits och 70-talskostymer. Elins kreativa modetolkningar är inspirerade av naturfolk med inslag av tribalaccessoarer, fransar och fjädrar. Publik men lyckas samtidigt vara unik.”

Årets Chicaste Fashionista: Rebecca Stella Simonsson.
Juryns motivering: ”Gör entré som en superstjärna i aparta solglasögon, absurt höga heels och en outfit så annorlunda sammansatt att folk vänder sig om. Tänjer gränser och inspirerar som få. Har sagt att Sverige behöver kvinnor som hon – vi håller med!”

Årets Chicaste Karriärista: Clara Hallencreutz.
Juryns motivering: ”Medelhavsflirtiga klänningar varvas med california grunge. Har en fascination för färg, paljetter och smycken och en utsökt förmåga att blanda samman dessa modeingredienser.”

Årets Chicaste Bloggare: Rebecca Fredriksson.
Juryns motivering: ”Mixar budgetfynd, second hand-pärlor med baseballjacka och navigerar ledigt mellan olika mönster och texturer. Stilsäker och orädd med poser fulla av attityd och en hårfärg allt annat än naturlig. Kan man annat än älska Rebecca?”

Årets Chicaste Läsare: Claudia Carruthers.
Juryns motivering: ”Feminin med trendiga detaljer. Claudia har en urban stil full av accessoarsäkra inslag som säkerligen inspirerar kvinnor i alla åldrar dagligen utan att hon vet om det.”

Årets Chicaste Man: Kim Cesarion.
Juryns motivering: ”Lika bestämd med vad han tar på sig som det motsatta, vilket tyder på hög stilintegritet. Skräddad attityd och skicklig med signumdetaljer. Säger att kostymen fungerar som hans ’batsuit’ och vi förstår honom. Vilken superhjälte till modeikon!”

 

Text: Marielle Tengström
Foto: Armand Dommer

Dela: